Szolgáltatások

Széleskörű, egyedi igényekre szabott hajóútjainkkal életre szóló élményben részesülhetsz! Válogass kedvedre a programok közül, találd meg a hozzád legjobban illőt, és lépj velünk kapcsolatba!

Bonts vitorlát!

A hajóút során vendégeink megismerkedhetnek a vitorlázás rejtelmeivel. A kapitány felügyelete alatt vitorlát bonthatnak, lehorgonyozhatnak, megtanulhatják a halászcsomó kötését, sőt még a kormányzást is kipróbálhatják!

Catering

Vegye igénybe magas színvonalú catering szolgáltatásunkat! Közel 30 éves vendéglátói tapasztalatunknak köszönhetően maximálisan teljesítjük minden vendégünk igényét. Fogyassz el egy kellemes gourmet borvacsorát minőségi zalai borokkal!

Élőzene

Romantikus háttérzenére vágysz, esetleg a legénybúcsúhoz szeretnél igényes dalokat? Nincs is hangulatosabb annál, ha élőzene mellett szeljük át a Balaton hullámait! Válaszd különleges szolgáltatásunkat, műfaji megkötések nélkül, szám kérési lehetőséggel!

Egyedi kérések

Nálunk nem a kapitány dönti el, hogy mikor és hol érjen partot a hajó! Döntsd el Te, hogy hol szeretnél kikötni! Fordulj hozzánk bizalommal egyedi kérésekkel és tervezzük meg együtt a legmegfelelőbb útvonalat!

Családi kirándulás

Lepd meg családodat egy hétvégi sétahajózással! A legkisebbtől a legnagyobb gyermekig mindenkinek izgalmas program egy igazi vitorlás hajó vezetése.

Behajózás

Fürdőzz a Balaton közepén! Élvezd a lágy balatoni hullámokat a fröcskölő gyerekektől és hangoskodó fiataloktól távol!

Napozás

Napozz kedved szerint az orrfedélzeten, vagy válaszd ki a legszebb kikötőt!

Legénybúcsú/Leánybúcsú

„Ami a hajón történik, az a hajón is marad!” Töltsd el az utolsó szabad estéd egy vitorlás fedélzetén! A Balaton közepén senki nem fog rád szólni, ha hangosan szórakozol. Kérésre az ételről és italról is gondoskodunk.

Munkahelyi csapatépítés

A Szkipper vitorlás bérlés remek lehetőség kis létszámú munkahelyi csapatépítésre is, hiszen velünk bármi megoldható. Fordulj hozzánk bizalommal a kapcsolat menüpont alatt!

Fotózás

Nem tudsz tökéletes képet készteni a parton a sok fürdőző miatt? Hajózz be a Szkipperrel egészen a Balaton közepéig és készíts hibátlan fotókat a magyar tengerről és a környező tájról!

Ünnepi alkalmak

A különleges eseményeket méltóan illik ünnepelni. Legyen szó születésnapról vagy diplomaosztóról a Szkipper vitorlás bérlésre bármikor számíthatsz, ha egyedi ötletek megvalósításáról van szó!

Sétahajózás

Ha szorít a balatoni nyaralás szigorú programterve, válaszd a Szkipper vitorlás bérlést! Vendégeink igényeihez és idejéhez alkalmazkodva szervezzük utazásainkat.

Romantikus este

Mi lehet romantikusabb, mint kettesben a szerelmeddel ízletes bort kortyolgatva gyönyörködni a naplementében? Ugyanezt tenni egy vitorlás fedélzetén!

Gyönyörködés a naplementében

Csodáld a lemenő nap fényét a Balaton közepéről, fényszennyezettség nélkül! A vitorlás ringató fedélzetéről páratlan élményt nyújt a narancssárgába boruló égbolt.

Eljegyzés

Emlékezetes lánykéréshez bérelj Szkipper vitorlás hajót! Segítünk egyedi ötleteid megvalósításában, hogy a válasz biztosan igen legyen. Fordulj hozzánk bizalommal!

Üzleti ebéd

Ha szeretnéd megnyerni egy fontos ügyfeled bizalmát, szervezz ebédet a Condor fedélzetére, ahol a jó hangulat és a finom ételek is biztosítottak!